Легендата на Левски и българския футбол Наско Сираков коментира слуховете за евентуалното си завръщане на "Георги Аспарухов", както и за ситуацията в родния футбол.

"Когато играта в Левски не върви, първото име, което идва на преден план е Наско Сираков, но това не е така", заяви Сираков в предаването "Ники Кънчев Шоу" в ефира на Дарик радио.

"Лудогорец е финансово добре обезпечен, феноменална организация, страхотна база, играе най-добрия футбол в България. Минус е, че няма представител в националния отбор", заяви Сираков за лидера и шампион на страната.

"ЦСКА в момента е на гребена на вълната, в борбата за титлата е, поне до утре вечер. Имат шансовете си, показаха го и в предишния двубой, когато победиха с 10 души. В играта са. Предстоят им тържества, "червената" общност е обединена, с изключение на около 200 човека", каза още легендата на Левски по повод "червения" тим.

"Левски е на другия полюс - "синята" общност е обезверена, включително и аз. Отборът не играе, играта не върви, правят се грешки в продължение на 10 години. Начинът на работа на Спас Русев е различен от този на Наско и Мъри. Знам печелившия начин на работа. На феновете им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце", коментира Сираков.

"Левски и ЦСКА са като скачени съдове, това са двата коня, хубаво е да има и отбори като Лудогорец, Ботев, Берое, да не ги изброявам другите", допълни още той.

"Не ми беше толкова трудно да стана шампион със Славия. Там залагат максимално на млади футболисти, това лично на мен ми харесва. Има нещо друго, което не ми харесва - не искат или не могат да задържат тези футболисти 4-5 години, за да ги развият", каза още Сираков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА