ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Собственикът на Левски Наско Сираков е взел решение да прати Жереми Петрис в дублиращия отбор. Причината за това е в бавещия се отговор на французина относно предложението за подписване на нов договор.

Сираков е поставил ултиматум на 25-годишния десен бек, който има срок от две седмици да преподпише със „сините“. В противен случай французинът ще продължи с тренировките си на „Герена“, но като част от дублиращия отбор.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Настоящият договор на Петрис изтича в края на сезона. Интерес към него проявяват няколко отбора, включително и Лудогорец. Бранителят бързо се срина в очите на феновете, след като хареса публикация в социалните мрежи за успеха на „орлите“ с 4:0 над Спартак (Търнава) в Лигата на конференциите.

В събота вечерта Жереми Петрис в последния момент отпадна от състава на Левски за мача с Етър (1:0). Счита се, че причината за това е здравословен проблем. Вчера обаче десният бек участва на 100% в заниманието на „сините“ и това породи съмнения относно желанието на футболиста да играе за Левски. Очаква се днес Петрис да премине медицински преглед, който да установи дали наистина има здравословен проблем или просто защитникът демонстрира нежелание да играе за Левски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!