Директорът на националните гарнитури Наско Сираков потвърди мнението си след загубата от Англия с 0:4, че резултатът не е реален. На летище София при прибирането на тима от Лондон Наско допълни, че отборът трябва да всяка цена да победи Черна гора във вторник.

“Крайно разочароващо е цифровото изражения на мача. Като цяло представянето на отбора до 70-ата минута не бе толкова лошо. Съжалявам, че тези момчета по този начин пропускат възможността срещу отбор като Англия да почерпят максимума и да натрупат самочувствие. Разочароващо е, че показваме, че можем да играем добър футбол и да бъдем равностойни срещу Англия, но се сринахме в последните 20 минути, защото някои решава, че тактическата дисциплина не трябва да се поддържа през всичките 90 минути”, каза Сираков.

“Отбор като Англия да ти отбележи три гола на контраатака е престъпление във футбола. Не е страшно, че сме загубили от Англия. Най-нормалното нещо бе България да падне. На базата на това, че не се изпълнява до край това, което е казано. Това е разочароващо. Втори мач поред играем добре, а не реализираме. Всичко друго освен победа срещу Черна гора, ще бъде катастрофа за националния ни отбор. Ако спечелим, вратите за европейското първенство ще останат отворени”, завърши директорът на националния тим./БЛИЦ