Наско Сираков за пореден път изрази личното си мнение за случващото се в "Левски". Бившият шеф на "сините" сега реши да даде своите съвети към настоящите ръководители на клуба, както и отново нападна Гонзо. Сираков заяви, че когато някой се провали в "Левски", не трябва да бъде изкарван като герой или жертва, ясно визирайки случващото се с директора и треньор Георги Иванов.

След третата поредна загуба - 0:1 от Лудогорец, легендата атакува Гонзо, заявявайки, че нищо не разбира от футбол, както и посъветва всички в "Левски" да се измитат от "Герена".

Вчера изпълнителният директор Иво Тонев заяви, че в четвъртък ще станат ясни промените, които ще бъдат предприети след поредния провал в шампионата.

"Винаги, когато са ме питали и съм давал интервюта, съм казвал моята истина за състоянието на отбора!!! Сега пак всички ме питат! След мача попитах за три неща, сега ще дам три съвета. Когато работиш в "Левски", сантименти няма!!! Когато се проваляш в "Левски", не се прави на герой или жертва!!! Когато се налагат драстични промени заради собствения ти провал, сантименти няма!!! Желая на всички, които обичат и страдат за "Левски", вяра в доброто бъдеще на отбора", сподели Сираков на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук".

Сираков благодари и за стотиците отговори под неговите статуси и сподели, че в последните дни телефонът му бил прегрял от обаждания на разтревожени за бъдещето на "Левски" фенове.