Етър победи с 1:0 македонския Тетекс (Тетово) в скандален мач, който беше прекъснат и можеше да не се доиграе. В 22-ата минута треньорът на “болярите” Даят Сердар извади възпитаниците си от терена, заради изключително грубата игра на съперника. След 5 минутни разправии обаче двата отбора се разбраха да продължат.

"Старши треньорът Сердар Даят изтегли отбора от терена в 22- ата минута, тъй като съществуваше реална опасност някои от играчите ни да бъде контузен от грубите влизания на противниковите футболисти. След това мачът продължи и го спечелихме. Ние имахме пълно превъзходство, създадохме много голови възможности. Единственото попадение отбеляза французинът Жак Флей с далечен удар. Всички футболисти влязоха в игра, нямаме контузени. Гръбнакът на състава вече се очертава, но предстои да провлечем още играчи. Следващата ни проверка е в събота с Азал (Азербайджан), ако не настъпи някаква промяна, защото тук тези неща стават", обясни членът на управата на Етър Радин Хаджиев.

Той потвърди новината и за привличането на белгийския нападател Вим Бокила, който сам оповести, че е подписал договор с етърци.

25- годишното острие е парафирало с "виолетовите" до края на сезона. За последно Бокила играеше за петодивизионния холандски СДОУК (Улфт), но преди това е обличал екипите на Апелдорн и словашкия Жилина.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ