Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Берое и Етър завършиха 0:0 в контрола, която се игра на стадион "Локомотив" в Стара Загора. Проверката бе белязана от скандал, след като през първата част бе прекъсната за десетина минути от фенове и родители на деца от детско-юношеската школа, които нахлуха на терена.

Причина за недоволството им е случващото се в ДЮШ и по-конкретно хората обвиняват собственика Ернан Банато, че не се интересува какво става в школата. Той присъства на мача и вербално бе атакуван от недоволните, които му потърсиха обяснение. 

Липсата на пари в клуба е отдавна известна, а някои треньори от школата вече напуснаха, защото не получават заплати.

Играчите на Берое имаха няколко възможности за гол, но не отбелязаха. Най-чистото положение бе за Етър през втората част - новото попълнение Айкут Рамадан центрира от корнер и Принс насочи топката с глава. Вратарят на Берое я изби в гредата, откъдето тя се върна отново в ръцете му.

Това бе второ поредно равенство за "болярите" в контролите. В събота от 18 часа те срещат Несебър в Мъглиж.

Етър започна в състав: Станислав Нисторов, Петър Иванов, Асен Георгиев, Георги Александров, Мартин Николов, Филип Ангелов, Николай Янков, Атанас Атанасов, Кольо Станев, Тонислав Донков, Преслав Йорданов. В 46-ата минута в игра влязоха Принс, Шериф Осман и Айкут Рамадан, а в средата на полувремето и младите Вилислав Михайлов, Радослав Найденов, Петър Зографов, Йоан Маринов, Георги Иванов и Антони Ангелов.