Фенклубът на ПФК Арда скочи Корнелия Нинова по повод изказването й от вчера. "Не може страната "да ври и кипи", а единственото съобщение на Министерски съвет днес (б.р. - 6 август) да е за среща на премиера с ПФК Арда. Сигурно взема пак кампанията на ръчно управление, започва да раздава пари по места отсега", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, а сега от Кърджали й отвърнаха.

Организираните привърженици на Арда също така благодариха на премиера Бойко Борисов. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Публикуваме отвореното им писмо: 

От името на спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК Арда, искаме да изкажем огромна благодарност на премиера на България г-н Бойко Борисов. Въпреки усилията на г-н Борисов и неговият щаб с решаването на проблема с африканската чумата с прасетата, в което не се съмняваме, че ще се справи, той намери време да се срещне с ръководството на ПФК Арда. По време на срещата, г-н Борисов бе добронамерен и решен да помогне на феновете на ПФК Арда, по-бързо футболният клуб да се завърне в Кърджали, където е неговият дом и там да играе домакинските си мачове. На "Арена Арда" предстои да се сложи осветление, както и подобрения на самия стадион, за да може да се отговаря на всички изисквания за efbet Лига. 

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за  изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

П.П. Г-жо Нинова, спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК Арда, които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия и други държави, са дълбоко възмутени, че вкарвате ПФК Арда във вашата пропаганда. Това ние не го приемаме и няма да позволим любимият ни отбор да бъде използван. 
Искаме да Ви кажем, че сред тези близо един милион фенове има и ваши симпатизанти, които със сигурност не биха искали ПФК Арда да бъде използван с политическа цел. Бъдете сигурна, че те ще Ви обърнат гръб, ако продължавате да включвате клубът ни във Вашата политика. Г-жо Нинова, не бъркайте спорта с политиката! Не бъркайте любовта на хората, с онази от бардаците! Не си играйте с нашето търпение! Вашият личен провал не го местете на друго място, освен от Позитано 20.

С благодарност и уважение:
Организирани привърженици на ПФК Арда 

Кърджали 07.08.2019 г.