Уникален скандал се разразил минути след края на Миньор - ЦСКА (2:4) в Перник. Шефът на стадион “Българска армия” Калоян Стоянов и още около 60 човека пребили известния фен на “червените” Ивайло Цветков - Главата. Това потвърди привърженика на ЦСКА Иво Савов, който е станал свидетел на случая и заедно с Главата отиват към Медицинска Академия.

Първоначално се появи информация, че Стоянов и близките му нападнали и шефа на централния фенклуб Димитър Ангелов - Дучето и сина му. След това обаче Дучето отрече пред БЛИЦ, че е нападнат, тъй като по време на боя вече е бил вътре на трибуните. "Аз съм добре, не съм нападан, тъй като бях вътре на стадиона. Разбрах за случката и ще има последствия, уверявам ви", каза Дучето пред нашия екип.
 
“На стадиона цареше анархия. Всичко бе заради това, че на мача с Рапид (Виена) е имало протест срещу господата от “Титан”, каза Иво Савов. Повече от 10 минути Калоян Стоянов заедно с известни хора от свободните боеве ММА, както и известен наш самбист са хвърлили як бой на Главата.

“Хванаха ме 50-60 човека и ме набиха 10 от тях. Това се случи пред стадиона. Тъкмо влизах преди мача, бяхме 20 момчета, дойдоха доста хора, знаете кой ги води - Калоян Стоянов. Каза ми, защо съм му викал пе**раст, боклук и такива работи на мача с Рапид (Виена). Хванаха ме, набиха ме, защото може би обичам ЦСКА или не знам защо. Не знам какъв му е проблемът на този човек”, заяви Главата в ефира на Канал 3./БЛИЦ