Напрежението между треньора на Славия Емил Велев и феновете продължава дори и след победата над Пирин с 2:0. Малобройната агитка на “белите” не престава да обижда, псува и иска оставката на Кокала почти от началото на първенството.

Малка група привърженици алармираха за поредната разправия с бившия наставник на Левски. След края на мача в Благоевград агитката се засякла с автобуса на отбора на площада в село Усойка. Футболистите се отбили, за да хапнат в местен ресторант, но там били и две коли фенове. Още със слизането си Кокала афектиран от псувните по свой адрес ударил един от феновете. “Попита момчето защо го псува и го шамароса”, разказа очевидец на случилото се.

Велев обаче категорично отрича за подобни сцени и продължава да търпи жестоките обиди срещу себе си. “Ние водим, а те не спират да ме псуват, дразни ги, че съм с телефонен номер на Левски и колата ми е с регистрация 1914. Трябва да променят отношението си, аз гледам да си върша работата, а те не спират”, заяви треньорът. Не е изключено разказа на привържениците да е леко пресилен, имайки предвид войната между двете страни и явното желание на феновете наставникът да напусне./БЛИЦ