„След като не съм искан в един клуб, няма как да работя там (б.р. – има предвид ЦСКА). Да се връщам ли назад 10 месеца и как бях изгонен? Решение на ръководството, може да не беше най-доброто, но така са преценили. Не виждам причина някой да се сърди къде отивам сега аз.

Преди 10 месеца някой защити ли ме, когато ме изгониха в 12 часа през нощта. Защото там решенията се взимат тогава – между 12 и 3 часа след полунощ“, заяви Любослав Пенев при представянето си като старши треньор на ЦСКА 1948.

„ Обичам да работя във футбола и сега ще работя в друг клуб. Някой да ме е издържал? Не е! След като не ме искат, аз ще се оправя сам“, добави Любо.

"Вече няколко пъти, последният път преди година, отново из спасих грешното управление и неправилните решения. И то само за три месеца (б.р. - има предвид ЦСКА на Гриша Ганчев.  

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Интервюто на Гриша Ганчев е една скалъпена история, в която има много неверни неща, ама много неверни. Имаше обаче и верни неща. Верни са за спукването на топката след втория лагер в Банско и за много контузии след подготовката в Турция. Отговорни са старши-треньорът (б.р. – визира Стойчо Младенов) и кондиционният специалист. Всички се оплакват от футболистите, но те не се пипат. Същите тези футболисти преди 10 месеца, без новите попълнения, завършихме перфектно първенството и спечелихме купата на България. Преди това полуфинал с Лудогорец, който спечелихме. 


Ако има хора, които не знаят да си вършат работата, това е друг въпрос. Феновете бяха наречени кибици от Дървеното, но без тях Гриша Ганчев нямаше да е собственик на ЦСКА.  

И хайде да уточним нещо за двата отбора. Нека го уточним, момент – едното е ЦСКА София, у другото ЦСКА 1948“, каза още Пенев.