Сериозен скандал се разразил между Тодор Батков и Георги Иванов след резила в Лисабон. Адвокатът поискал обяснение защо сред титулярите по-често не попадат Божидар Митрев, Исмаил Иса и Александър Киров, както и защо не играе любимецът на феновете Александър Александров. Благодетелят на “сините” бил на мнение, че въпросните футболисти можели да помогнат на отбора повече в сравнение с титулярите Георги Петков, Младенов, Иво Иванов и Тасевски.

Босът на клуба влязъл все повече в ролята на треньор, тъй като издал заповед триото юноши Митрев, Киров и Иса да играят повече в “А” група. Гонзо не останал длъжен на шефа си и отговорил: “Не ги пускаме, защото не са готови”. Босът обаче отвърнал: “Ами направете така, че да са готови. Докога ще ги чакаме, докато станат вечни надежди ли?”.

Тодор Батков настоял до края на годината да се дава повече шанс на резервния вратар Божидар Митрев, пише "Тема спорт". Божката ще има шанс да излезе титуляр още днес, когато Левски гостува на Сливен от 16,00 часа. В стартовия състав на "сините" ще има и още промени./БЛИЦ