Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Скандал избухна между “Титан” и “ЦСКА Възраждане”, научи БЛИЦ от достоверни източници. Както е известно, двете страни бяха постигнали договорка Инициативният комитет да поеме разходите по предстоящите лагери на отбора преди мачове. “Възродителите” уредиха “червените” да отседнат в “Централ хотел форум” в София преди двубоя с Миньор, който е в Своге утре. Целият тим заедно с треньорския щаб днес е пристигнал в хотела, но малко след настаняването лично Димитър Борисов се обадил и наредил на всички да се махат оттам и да се пренесат в парк хотел “Витоша”.
 
След като човек от Инициативния комитет потърсил Борисов и го попитал защо е нарушена постигнатата договорка, босът отсякъл: “Защото вие още не командвате парада. ЦСКА продължава да бъде собственост на “Титан” и ние сме тези, които решаваме какво и как ще се случва!”.
 
“Дойдохме в “Централ хотел форум”, бившия Славия, но после ни казаха да си тръгваме оттук. Кашата е пълна. Не се издържа повече!”, недоволстваха пред БЛИЦ футболистите.
 
От “ЦСКА Възраждане” отказаха коментар, но признаха, че в последните часове се е появило огромно напрежение между тях и “Титан”.

"В понеделник свикваме пресконференция, на която ще научите повече подробности", поясниха от Инициативния комитет.