Положението в Берое става все по-сериозно. На днешната пресконференция тежки думи си размениха треньорът Илиан Илиев и изпълнителният директор Геньо Петров.

"Стават неща, които ме карат да не мога да приема, че ние работим за едно и също нещо. Ние ли сме виновни, че за месец и половина стоим горе сами? На футболистите им трябват три думи - благодарни сме ви, продължавайте така, ние ще гледаме да оправим нещата", каза треньорът за напрежението в тима. 

През седмицата председателят на Съвета на Директорите на клуба Дамян Георгиев даде емоционална пресконференция за медиите, в която изрази разочарование от приказките на някои футболисти след мача с Миньор, че нямат какво да ядат.

Илиев защити играчите си срещу нападките и разкритикува Дамян Георгиев, че говори повече с медиите, отколкото с тях. Стана ясно, че над месец и половина футболистите не са имали среща с ръководител, който да им обясни ще има ли Берое бъдеще.

"Не мога да приема след първата загуба да се поставят под съмнение качествата на момчетата, морални и човешки и да се изкарват едва ли не меркантилни типове, които само се оплакват", заяви Илиев./БЛИЦ