Интригуващият мач в Бургас между Черноморец и Берое приключи със скандални сцени. Нервният двубой завърши без победител - 2:2, след като "акулите" успяха да изравнят чрез Лоривал Асис в 94-ата минута. Малко преди гола треньорът на домакините Димитър Димитров беше изгонен от скамейката заради бурните си протести срещу съдийството през цялата среща. Херо не сдържаше нервите си край тъчлинията, бесен на рефера Атанас Димитров от Сливен, който не зачете два гола на "акулите", както и не уважи претенциите им за дузпа.

След мача Димитър Димитров дори налетя на Илиан Илиев. Докато треньорът на Берое даваше коментара си за двубоя на пистата, Херо стоеше близо до него, за да изслуша мнението му. Димитров се изнерви от думите на Илиев, че попадението на Преслав Йорданов в края правилно не е било зачетено заради засада. Херо обаче изрази друго мнение, твърдейки, че попадението е отменено неправомерно и тръгна заплашително към колегата си. Двамата си размениха реплики на висок тон, като Димитров беше по-активният.

"Коментирай обективно какво се случи", обърна се изнервеният Херо към Илиев, който се стъписа от създалата се ситуация. 

След това двамата се оттеглиха встрани от камерите, а Димитър Димитров явно осъзна грешката си, че безпричинно атакува своя колега и побърза да му се извини.