Новакът Хасково направи сензацията на старта в "А" група, побеждавайки с 1:0 шампиона Лудогорец. Положението на Ямача обаче не е много розово и бъдещето на клуба е неясно.

Снощи наставникът Димчо Ненов и футболистите му не бяха допуснати да тренират на стадиона. Съоръжението е под ключ. Твърди се, че зад затварянето му стои кметът Георги Иванов, който бил недоволен, че сегашните членове на Управителния съвет не приели неговото предложение Георги Куманов да стане президент на клуба. Днес ще се избира нов УС и нов президент. От новака в "А" група обаче твърдят, че Куманов няма да бъде избран за шеф.

Не е изключено в следващите часове футболисти и треньори да се срещнат с кмета Георги Иванов, за да го убедят да ги допусне да тренират на стадиона.

По неофициална информация засега градоначалникът можело да им разреши да играят там единствено домакинските си срещи. Тренировките ще трябва да се провеждат на друго място. Иначе в града продължава да цари еуфория и хората живеят със сладката победа над Лудогорец. Гражданите на Хасково си мечтаят за още успехи в "А" група и дори стягат солидна агитка за предстоящото гостуване на Марек в Дупница.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите