Пореден скандал заформи капитанът на Литекс и национал на България Ивелин Попов, пише в днешния си брой в. “Меридиан Мач”. Талантът се разсърдил на Пламен Марков, защото ще остане резерва в днешния мач с Италия. Освен че не говори с треньора си, Попето се е нацупил и на своите съотборници.

По време на последните тренировки на “А” тима ни Попов постоянно бил в импровизираните резерви, т.е. не от страната на тарторите Димитър Бербатов и Мартин Петров. Друга от основните причина да е бесен на Пламен Марков е, че в ложита на стадион “Васил Левски” ще присъстват близо 40 представители на чуждестранни клубове, сред които и Съндърланд, а той няма да може да покаже своите качества.

Както е известно, “черните котки” вече предложиха на Литекс 1,5 милиона паунда, за да го купят, но до момента за сделка и дума не може да става. Ивелин Попов започна като титуляр в първата квалификационна среща с Черна гора и бе един от малкото, които играха на ниво. В срещата Попето получи нелепа контузия в главата, която накара Марков да не рискува здравето му и да го замени./БЛИЦ