Футболистите на Миньор бяха предупредени от феновете да се стегнат за предстоящия мач с ЦСКА, че лошо им се пише. На днешната тренировка на "жълто-черните", ултрасите хвърлиха бомбички по тях. Около 50 запалянковци дойдоха на тренировката на Миньор.

"Не сме тук, за да ги подкрепяме, а за да ги предупредим", коментира шефът на агитката на Миньор Петър Илиев-Буфера.

Нервите на верните фенове на "жълто-черните" вече не издържат след срамната загуба от Академик с 0:2. Толерансът и разбирането на перничани към тежкото психическо състояние на футболистите се изчерпа.

3_1.jpg

Ето какво каза Петър Илиев-Буфера пред zaPernik.com:


"Все гледахме с добро, но търпението вече ни се изчерпа, няма накъде. Не могат да се подиграват така. Отбори, които до вчера бяха в "Б" група да ни бият и ние да сме на последно място в групата. При положение, че всичко им е подсигурено на футболистите. Може би са единственият отбор в България, който си взема навреме заплатите, теренът им е терен, лагерите са им лагери, просто от тях се иска само да играят. Но те явно и това не могат или не искат. Говорим за стрес, за адаптации, нови треньори, стари треньори, но явно си е до футболистите. Защото един треньор какво може да ги учи? Да ги учи на 30 години тепърва да си подават топката? Те са професионалисти, просто сами трябва да се вдигнат и стига сме говорили за стрес, за късмет и т.н.", коментира Буфера.

Според него миньорци трябва да излязат задължително за победа в неделя срещу ЦСКА. "Защото не биеме ли в неделя, положението на Миньор става много сериозно. Дойдохме тук не да ги подкрепим, а да ги предупредим, че няма повече да търпим някои от тях. Казвам някои, защото има в отбора големи мъжкари. Но има някои, които въобще не им пука за емблемата и за името на Миньор. Да си имат едно наум в неделя", каза още Петър Илиев. /БЛИЦ

4.jpg