ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Грозни сцени са съпътствали третото издание на мемориалния турнир в памет на бившия защитник на Локомотив (Сф), Левски, Ботев (Пд) и националния ни отбор Георги Марков, който почина на 18 февруари 2018 г.

Това стана ясно от публикация на административния директор и пресаташе на Септември (София) Ирина Гороломова във "Фейсбук", видя БЛИЦ. Тя е основен организатор на надпреварата за юноши.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Гороломова обяви, че с огорчение се оттегля от футбола след 10 години на работа в столичния клуб. Тя разказа доста неприятни неща, с които се е сблъскала по време на турнира в памет на Георги Марков. Дамата е била принудена да търпи грозни обиди от родители с болни амбиции.

"Край! Не мога да се превърна в мърша като стадото и не искам да се впиша в картинката, която олицетворява болните амбиции на родители, липсата на възпитание и оттам дъното на любимата ми игра, то е време да приема, че просто не ме заслужава като човек и да поема ново предизвикателство!, пише Гороломова. 

Цялата й публикация:  

"Разбрах, че мога да простя всичко за 10 години във футбола! Някъде с усмивка, някъде с някоя сълза преглъщах и забравях! 

Направих много и сигурно щях да направя още много, защото поставях пред себе си амбицията да помогна за по-доброто бъдеще на българските деца! 

Разбрах обаче, че е дошъл момента да оставя една от най-големите си любови - футбола! 

Ценностите и принципите ми не могат да простят това да дойдеш и да поругаеш паметта на Георги Марков в мемориален турнир, направен от мен с цялата любов и уважение, които изпитвах към Жоро!

Видях, че е по-лесно да обидите чуждо дете, вместо да разкажете на своето кой е Георги Марков, какво е постигнал, как е защитавал българската фланелка и да отворите youtube и да му покажете онзи гол срещу Англия, който всички помним! 

Лесно е да учите децата си, че някой друг им е виновен за загубата, вместо да ги научите, че тя е част от играта и се понася с гордо вдигната глава! 

Доживях да ме заплашват мъже и обиждат с думи, като "свиньо" и там какво ли щяло да ми се случи, да ме побутват и прочие, но за мое голямо щастие, живота ме научи да не отвръщам, защото който ме познава знае, че мога и че ще го направя без капка страх, когато се отнася до това да защитя себе си, семейството си и принципите си! 

Е, този месец правя 10 години точно във футбола! 10 години - пълни с много положителни емоции и разочарования! 10 години стигат за нещо, което не ме заслужава! И след като аз не мога да се превърна в мърша като стадото и не искам да се впиша в картинката, която олицетворява болните амбиции на родители, липсата на възпитание и оттам дъното на любимата ми игра, то е време да приема, че просто не ме заслужава като човек и да поема ново предизвикателство! 

Аз съм вярващ човек и знам, че Господ ме изправя пред изпитания, за да ме направи по-силна! На прага на една от най-важните битки в личен план, която изглежда, че ми предстои, и ме плаши до ужасяване, вярвам, че е дошъл момента да сложа край! 

Ако Вас не ви е срам, като един от най-старите клубове в България, то мен ме е срам! И докато ръководствата на клубове изцяло не вземете отношение към децата и към техните болни до умопомрачение родители, бъдещето на футболната ни държавица е обречено на непрогледен мрак! 

Прости ми, Жоро! 
Така ми липсваш!".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Разбрах, че мога да простя всичко за 10 години във футбола! Някъде с усмивка, някъде с някоя сълза преглъщах и забравях!...

Публикувахте от Irina Gorolomova в Събота, 3 юни 2023 г.