Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Легендарният Христо Стоичков похвали футболистите си след равенството 1:1 като гост в Разград с Лудогорец. Преди това обаче Камата се защити бурно по повод слухове за уговорки в последните им мачове.

“Стана добър мач, в който показахме, че не влизаме в уговорки. Христо Стоичков никога не влиза в уговорки и тия мърши трябва да си го избият от главите. Това не може да стане. Не участвам в някакви помиярства като другите. Иначе се отказвам от футбола”, изригна Стоичков.

“Аз съм доволен от играта, от всички момчета, с изключение на двете грешки в края. Това ни костваше и победата. Който иска нека играе, като не иска - ще тренира там, където му е мястото. Ще играем мач за мач и целта ни ще бъде да печелим всеки един мач до края. Утре пак аз ще съм треньор“, каза още бившият национален селекционер, запитан дали ще води Литекс и през следващия сезон.

“Лига Европа нито е мираж, нито е някаква цел. Не може отбор, който е бил с 11 точки изоставане да претендира за нещо кой знае какво. Мен не ме интересува ЦСКА, нито останалите отбори. Ако чуете от мен да говоря за други отбори, тогава ще дойдете да ми кажете”, завърши Камата./БЛИЦ