Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

“Играта ви е страхотна. Ама покрай нея се изпокарах с гаджето си. Постоянно ми мрънка, че повече се застоявам пред компютъра, а по-малко при нея”, пише в електронната ни поща един от редовните участниците в БЛИЦ-ГЕЙМ.
 
Друг състезател, регистрирал се с името Dino с електронна поща dino_77@..., пък е доста по-откровен: “Аз играя заедно с моята нова приятелка, която също като мен е луда по футбола. Вечерта редуваме секса с някоя друга игра. Доста е забавно!”.
 
Естествено, има и недоволни. Мони с електронна поща Mo-81@... ни пише: “Много са ви трудни въпросите на полуфиналите и на финала. И защо са само на футболна тематика. Пуснете и въпроси, свързани с други спортове!”
 
Има и такива участници, които се регистрират с пълните си имена. Такъв например е Тони Ненков, който ни съветва да сменяме въпросите на всеки месец.
 
БЛИЦ обаче припомня, че играта си има правила. И че първата част на играта ще продължи до 19 юни, след което ще последва подмяна на въпросите. Така че тези, които са пропуснали да се включат, могат да заповядат...
 
Една известна личност от журналистическите среди напредва усилено в класирането. Става въпрос за бившия водещ на предаването “Отзвук” по БНТ Иван Такев, който през шампионския сезон на ЦСКА (2007/08) бе пресаташе на “червените”.