Страхотно напрежение цари в лагера на ЦСКА. Почти всички по-опитни футболисти са твърдо против треньора Любослав Пенев, който се издъни в най-важните срещи в края на първенството и така “червените” сдадоха шампионската титла.

Преди най-важния мач на “армейците”, срещу Литекс, Любо казал на Данчо Тодоров, че няма да разчита на него и е свободен да си търси нов отбор през лятото. Това вбесило пловдивчанина, който и без това отдавна е в конфликт с Пенев. Преди известно време Данчо бе глобен заради псувня, която изръси по адрес на треньора на мача с Ботев. Сърцатият халф дори бе оставен извън групата на “червените” за гостуването на Черноморец в Бургас.

“На Котев също се подиграва. Киро нямаше никаква контузия преди мача в Ловеч с Литекс, а той му каза, че няма да е в групата. Не знаем какво му става. Още се вживява в ролята на футболист и само приказва колко е голям, а ние какви сме”, заяви играч на ЦСКА, пожелал анонимност.

За последно и Здравко Лазаров си навлече недоволството на Пенев, като преди няколко дни бе изгонен от тренировка. Електричката се пошегувал с треньора си по време на упражнение и бил натирен от заниманието. Почти сигурно Здравко ще разтрогне договора си с ЦСКА по взаимно съгласие. БЛИЦ вече ви съобщи, че вариант пред Лазаров е завръщане в Славия./БЛИЦ