Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Крупни измами се оказа, че са извършвали турските собственици на Етър начело с Файзи Илханлъ. Баш босът окончателно затри великотърновския клуб, който и без това изпадаше от "А" група. Въпреки това обаче "виолетовите" няма да довършат сезона и Черноморец, Славия, "Левски" и "Ботев" (Пд) ще получат служебни победи с по 3:0.

Афектирани от случилото се футболисти започнаха да правят скандални разкрития за това как са злоупотребявали шефовете им. Оказа се, че всичките чуждестранни играчи на Етър са подведени с фалшиви договори. Те имат да получат по три заплати, но не знаят как ще успеят да си вземат парите, защото босовете са се покрили вдън земя.

"Накараха ни да подпишем два документа. Реалната заплата, която ни обещаваха, беше над 4000 лева на месец. На хартия обаче написаха, че ще получаваме 990 лева, за да спестяват данъци. Този договор изпратиха на федерацията. Вторият контракт с реалната сума се оказа фалшив", разкрива един от чуждестранните играчи на Етър. 

Както е известно, българи почти нямаше в отбора. Бяха събрани футболисти от най-различни страни. Ръководството на Етър решило да хитрува и по още един начин. Договорите били на български език, чужденците нищо не разбирали, като им оставало само да се разпишат без всъщност да знаят какво точно пише на листа.

Босът Фейзи Илханлъ и компания, освен че прецакаха жестоко футболистите, донесоха и сериозни главоболия на Община Велико Търново, която притежава 34% от акциите на клуба. Сега кметът Даниел Панов ще умува как да чисти бакиите на турците, които оставят около половин милион лева дългове.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ