Скандалният полузащитник на Светкавица Николай Петров си е тръгнал ядосан от стадион "Васил Левски" още преди края на първото полувреме на мача с Локомотив (София), загубен с 1:4. Халфът получи червен картон в 22-ата минута заради обидни реплики към съдията Калин Людмилов. Петров се разбесня и близо минута не искаше да напуска терена. Съотборниците му обаче го изведоха и го помолиха да се прибере в съблекалните. Оказа се обаче, че на полувремето Петров не е бил при съотборниците си.

"Не го знам къде отиде, сигурно си е тръгнал. На полувремето го нямаше в съблекалнята", коментира след загубата треньорът на Светкавица Пламен Донев.

"Постъпката му беше много необмислена. Мачът приключи с изгонването му. Светкавица не е отбор, който може да победи в София с 10 човека", продължи Донев.

"С ръководството ще вземем решение какво да правим с Николай Петров. Не може по такъв начин да оставя отбора. Още преди мача бях предупредил момчетата да не отправят реплики към съдията. Петров обаче не ме слуша", добави треньорът на Светкавица.