Скандалният Шакиб Бензукан се завърна в игра за "Левски". Това се случи в мача от 14-ия кръг на Елитната юношеска група срещу Пирин 2001, спечелен от "сините" с минималното 1:0.

Както е известно, в първенството при 19-годишните имат право да участват до трима футболисти от първите отбори. За формацията на "сините" на терена срещу "орлетата" бяха още Цветан Димитров и Майкъл Тевия. 

Бензукан бе изгонен от мъжкия тим и пратен при юношите, след като на няколко пъти Георги Иванов-Гонзо го спипа пиян. Освен това скандалният защитник си позволи и да отсъства от някои тренировки на "сините", което вбеси още повече ръководството на клуба. Бензукан игра за последно на 4 октомври при гостуването на Сливен, завършило 1:1.

Скандалният мароканец днес изкара цял мач на терена за старшата на "Левски", като не е изключено много скоро да бъде върнат в първия състав, където Ясен Петров изпитва остра нужда от централен защитник.

Победата на старшата на "сините" над Пирин 2001 донесе Майкъл Тевия. Ганайският халф се разписа в 93-ата минута. Така "Левски" събра 16 точки и заема 10-ото място. Лидерът Литекс е с 34 точки, а Пирин 2001 остана на 12-ата позиция с 13. /БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg