Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Скандално разкритие направиха от Бдин (Видин) след загубата с 1:2 в Гоце Делчев от местния Пирин. Двата отбора заедно със Спортист (Своге) водят люта битка за влизане в "А" група.

След мача от Бдин разкриха, че хора на Пирин (Гоце Делчев) са ги заплашвали в дните преди важния сблъсък. На футболисти от Видин също така са били предлагани и пари, за да играят симулативно и да позволят на домакините лесно да вземат трите точки, които почти ще им гарантират влизането в "А" група. Благодетелят на Бдин Димитър Герасимов заяви, че няма да остави нещата така и обяви, че вече е пусната жалба до прокуратурата. Това е сторил Иван Бербатов, който е изпълнителен директор в клуба от Видин.

"Алармирахме ги вече. Иван Бербатов написа писмото до прокуратурата. Имало е заплахи, обиди, грозна работа. Всичко това е започнало още в понеделник, играчите ми разказаха. Имало е и среща, но не знам кой от нашите се е срещал с техни представители", заяви Герасимов пред камерата на "Канал 3" в Гоце Делчев.

"Цяла седмица не спряха да звънят. Първоначално ни заплашваха, после и пари предлагаха. Лично мен не са ме търсили. Предлагали са какви ли не работи на някои от момчетата. От толкова години съм във футбола, подобно нещо не ми се е случвало досега. Това е все едно сме в мутренските години", каза един от най-опитните в състава на Бдин Мартин Керчев.

Бившият играч на "Ботев" (Пловдив), ЦСКА и Анжи (Махачкала) Тодор Тимонов, както и Димитър Петков-Макето също потвърдиха за опитите за пробив от страна на Пирин (Гоце Делчев).

Резултати и класиране в Западната "Б" група