ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Tреньорът на Локомотив (Мездра) Диан Попов беше бит от футболист и свой колега в Ботевград, където се изигра контрола между „железничарите“ и местния Балкан. Тимът на Попов изоставаше с 0:2, но обърна до 2:3 и спечели проверката, което предизвика гнева на домакините. 

През второто полувреме техният голмайстор в мача Здравко Атанасов е ударил в главата Попов, информира "Конкурент". Вместо да озапти побойника наставникът на ботевградчани Иван Редовски, който е бивш футболист и наставник на тима от Мездра, след последния съдийски сигнал е нанесъл удар в главата на колегата си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Треньорът на „железничарите“ потвърди информацията. „През целия мач Редовски псуваше мен и моите футболисти. Вместо да ги успокои, той ми нанесе удар след последния съдийски сигнал. Ще сезирам БФС, защото при подобен инцидент в официален мач побойниците ги вадят от футбола поне за 1 година“, каза треньорът на Локо (Мездра) Диан Попов пред "Конкурент".

Мачът ще се запомни със скандалното съдийство на местни рефери, които отсъдили 4 дузпи в срещата, допълва изданието.

Преди почивката двата тима не си отбелязаха голове. През първата част Васил Калоянов от гостите беше изгонен с директен червен картон, но на мястото му на терена влезе друг футболист.

След почивката ботевградчани вкараха два гола от спорни дузпи, чрез побойника Здравко Атанасов. „Железничарите“ върнаха попадение след точен удар от бялата точка на Николай Ганчев. Ваньо Иванов изравни за 2:2 след пас на Бояджиев. Десетина минути след това Ганчев оформи крайното 2:3 след гол от дузпа.

Иван Редовски, който е и президент на Балкан (Ботевград), опроверга категорично обвиненията на Диан Попов. "Няма нищо вярно в това, че съм бил този човек. Аз със заплатаджии не се занимавам. От 9 години давам пари за футбола в Ботевград, а това човече, което се е оплакало, няма да обсъждам“, отсече Редовски.

„Мачът беше здрав. Никой никого не е бил. През първото полувреме реферът изгони техния нападател за псувни и реплики от него. Тогава треньорчето им влезе за първи път на терена. До края на мача го направи още няколко пъти… Ние се държахме даже прекалено възпитано. Никой не е бит. А това човече не спря да ни обижда и псува – мен и футболистите ми“, каза още Редовски, обяснявайки, че не е удрял Диан Попов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК