Най-гръмкото име в зимната селекция на ЦСКА - бившият бранител на Реал (Мадрид) Карлос Диого, все още не е направил и една тренировка с "червените". "Армейците" от вчера са на лагер в Анталия, като се очакваше днес звездното попълнение да се присъедини към тима директно в турския курорт. Това обаче не се случи, а "Гонг" съобщи причината. Само ден след подписването на договора за 6 месеца между ЦСКА, уругваеца и неговия агент, лично наставникът на бразилския Палмейрас - прочутият Луиш Фелипе Сколари, е влязъл в контакт с играча, искайки го в тима си. Въпреки обясненията на Диого, че вече има подписан контракт с "червените", от Бразилия продължили да му мътят главата.

Вече на ниво клуб-клуб, и в момента продължават тежките разговори между Палмейрас и ЦСКА на тема: "Каква е възможността Диого да заиграе в Палмейрас, вместо в ЦСКА?"

На този етап от "Армията" нямат никакво намерение да се разделят с новата си придобивка, въпреки че личното желание на футболиста е да заиграе под ръководството на Сколари. Поради това в момента се премислят всички възможни варианти. Ако все пак се стигне до окончателното решение от страна на ЦСКА, който държи ситуацията в свои ръце, да използва през тази пролет уругваеца, той подлежи вече и на глоба, тъй като дни наред не се явява на тренировки с новите си съотборници.

Възелът би трябвало да се разплете до дни, но определено цялата история не е приятна и на ръководството, и на щаба на "червените", които все още не могат категорично да са сигурни, че Карлос Диого ще играе с екипа на ЦСКА, въпреки железния договор, който имат подписан с него.

http://pfkcska.sportal.bg/images/articles/2194/4111/G.jpg