ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сериозни опасения за сигурността заляха Скопие, след като местният Шкупи се падна като вероятен съперник на Левски във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Клубът на етническите албанци трябва първо да преодолее литовския Хегелман, за да играе със „сините“.

Това обаче не спря фенове на Левски да атакуват официалните профили на Шкупи с опасни закани, които още от сега предизвикаха опасения относно сигурността за провеждане на двубой срещу тима от „Герена“.

Ако се стигне до мачове между представителите на България и Северна Македония, първият ще е в Скопие на 27 юли, а реваншът ще бъде на „Герена“ на 3 август.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!  

„Няма да ви се вярва какво идва“, „Идваме! Ние сме Левски София“, „Ще видите какво е да попаднеш в синия ад“, „Бой по албанските македонци“, „Македония без българи – огън да я гори“, „Тъкмо за отбелязване на Илинден“, пишат фенове на Левски.

Ултрасите на Шкупи не останаха длъжни на левскарите и също отговориха с предизвикателни публикации.

„Явно идва Третата световна война, готови сме“, „Какво като сте Левски?“, „Ще получите нашата ракета с две топки“, пишат фенове на македонския тим.

Както е известно, през миналата година ЦСКА елиминира Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите. Тогава съперникът на „армейците“ предпочете да проведе домакинския си мач на базата на националния отбор на Северна Македония, която е с малък капацитет. Заради това бяха допуснати ограничен брой фенове на "червените".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!