Капитанът на Славия Радослав Кирилов получи наградата си за Играч на изминалия 22-и кръг в родната efbet Лига. Той спечели първото място, след като направи три асистенции за класиката с 3:0 срещу Локо (София).

"Благодаря за наградата, настроението в отбора е добро. Очакват ни тежки мачове, няма да е лесно, но ще направим всичко възможно.

Ако влезем в първата шестица, ще е голям успех. Надявам се и за Купата да имаме повече шанс срещу ЦСКА. Ако успеем да се класираме за финал, сезонът ще е доста успешен“, заяви Кирилов.

„Не се получиха нещата с трансфера ми в Турция през януари. Преглътнах го. На момента имаше негативна емоция, защото щеше да е добре и за мен, и за клуба. Сега обаче гледам само напред и е радвам, че съм в  Славия.

"Нямаме поставена задача. При нас няма напрежението в Левски, ЦСКА или Лудогорец. Играем спокойно. Има много млади футболисти, на които трябва да показваме правилния път. Всички знаете политиката на клуба. Все пак, ако постигаме резултати, ще е по-добре за всички."

"Аз съм бил чужденец в друга страна 10 години. Знам какво е. Не е хубаво да се делим на чужденци и българи. Смятам, че за да вдигнем конкуренцията, българите трябва да дадем повече от нас и да им дадем повод да разчитат повече на нас, отколкото да взимат чужденци. Това е пътят. Ако постоянно си мислим, че някой ни е виновен, няма да стигнем доникъде и няма да вдигнем нивото", каза още Кирилов.