ПФК Славия определи цена от 10 лева на билетите за привържениците на Берое за полуфиналния мач между двата отбора, който ще се играе в четвъртък (18 април) от 15:30 часа в София. Пропуските ще бъдат продавани предварително в Стара Загора. Желаещите ще могат да си закупят във вторник и сряда във фенмагазина на ул. “Сава Силов” 49. Билети ще бъдат продавани и в София в деня на мача на касата за гостуващи фенове на стадиона в квартал “Овча купел”.

СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” организира и пътуване за срещата, като цената на екскурзията без включен билет за мача е 5 лева за членове на “НФК Берое” и 8 лева за всички останали фенове.

Тръгването ще бъде в 10:00 часа на 18.04.2013 г. от Кръговото на стадион “Берое”. Записването ще се извършва до сряда, 17.04.2013 г. във фенмагазина на “Берое”.

"В последните дни ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на ПФК Берое, както и хората от СНЦ “Национален фенклуб Берое - Стара Загора”, нееднократно призоваха всички фенове на “зелено-белите” да дойдат в София и подкрепят отбора в този важен двубой. Вярваме, че в четвъртък това ще се случи и в София ще има зелена инвазия! Напред беройци!", пише на официалния сайт на Берое.