Славия се класира за полуфиналите на държавното първенство по футбол при децата, набор 2002. "Белите" победиха като гости Етър (Велико Търново) с 6:4 и с общ резултат 6:5 продължават в битката за титлата.

Двубоят на стадион "Ивайло" се разви изключително драматично пред близо 500 зрители. "Белите" откриха резултата, но домакините обърнаха до 2:1. Последва ново равенство - 2:2. Етър поведе с 4:2, а на почивката резултатът бе 4:3, пише viasport.bg.

Малко след паузата Славия изравни за 4:4. В последните минути и в продължението "белите" вкараха два гола и се класираха за следващата фаза. Домакините имаха претенции към съдиите.

В края на мача при 4:4 тъчреферът Мартин Димитров даде знак за смяна в Етър. Главният съдия Красимир Кръстев остави играта да продължи, като смяната не беше изпълнена. Последва скоростна атака на Славия за решаващия гол при 5:4.

С хеттрик за гостите се отличи Тома Ушагелов, две попадения добави Красимир Панчев, един гол вкара Александър Дилов. За домакините точни бяха Стелиян Добрев и Димитър Митев, които отбелязаха по два гола.  

Жребият за полуфиналите е в сряда, 21 юни.