Билетите за мача Славия - Левски от десетия кръг на efbet Лига са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 21 септември (събота) от 20:00 часа на стадион „Славия“. 

Цената на пропуските обаче е завишена - 20 лева, информираха "сините" на клубния си сайт. От съобщението става ясно още, че враждуващите фенове на Левски ще бъдат разделени. Крайните ултраси от "София-Запад", които по традиция подкрепят Левски от сектор "Б" на "Герена", в събота ще бъдат настанени в сектор "Б" и на стадион "Славия". Тези от "Саут Дивижън" пък ще са в сектор "В" на съоръжението в "Овча купел".

Още от съобщението на Левски: 

"Желаещите ще могат да си закупят билет от мрежата на BestTickets, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Office 1, книжарници Orange и касите на зала „Арена Армеец“.

В деня на мача билети ще се продават на касата на автогара „Овча Купел“, която отваря в 17:00 часа, и на касите пред сектори "Б" и "В", които отварят в 18:00 часа. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 18:30 часа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Привържениците на Левски, които подкрепят любимия си тим в сектор "Б" на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще влизат през входа на Сектор "Б" на стадион "Славия".

Привържениците на Левски, които подкрепят любимия си тим в сектор "А" на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще влизат през входа на Сектор "В" на стадион „Славия“."

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020