Славия ще бъде без част от титулярите си в предстоящото гостуване на ЦСКА. Столичното дерби от 23-ия кръг на "А" група е в неделя от 15:45 часа на "Българска армия". Наставникът Велислав Вуцов смята да съхрани основни играчи за значително по-важния мач срещу Берое следващия четвъртък. Тогава "белите" гостуват под Аязмото в реванша от 1/2-финалите за Купата на България, след като вчера срещата на "Овча купел" завърши 0:0.

БЛИЦ разбра, че няколко от футболистите на Славия висят за мача с Берое, ако си изкарат картони в неделя при визитата на ЦСКА. Това са Георги Петков, Живко Желев и Тодор Янчев. Именно тримата се очаква да не започнат в неделя, за да бъдат предпазени от евентуално наказание. По този начин Янчев ще се размине с възможността да се изправи срещу отбора на сърцето си, където до зимата беше капитан.

Не е изключено Вуцов да даде почивка в неделя и на Павле Попара и Здравко Лазаров. Групата на "белите" за мача с ЦСКА ще стане ясна утре, след последната тренировка.

От "Овча купел" потвърждават, че срещата с "армейците" не е толкова важна, колкото тази с Берое и с още един факт. Преди 1/2-финала за Купата Вили Вуцов беше прибрал футболистите си на двудневен лагер, а за двубоя с ЦСКА режимът е по-кратък - само в събота вечер.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ