Треньорът на Славия Златомир Загорчич направи интересен анализ на последните резултати на тима. „Белите“ са без победа в плейофите – две равенства и две загуби. Пораженията дойдоха в последните две мача - 3:5 на „Овча купел“ от Дунав и 2:3 от Септември.

„Не мога да разбера мисленето на играчите и колебанието, което показват в плейофите. Вместо да бият и да си вземат премии. Това не са безсмислени мачове. Само даваме храна на критиците. Нямам представа какво се случва“, коментира Загорчич пред „Тема Спорт“.

„Трябва да сме наясно, че трудно се излиза от такава ситуация. Падаш с 3:5 вкъщи, после те обръщат 2:3 от 2:0. В предстоящия мач с Локомотив (Пловдив) трябва да сме на 200 процента. Те са стабилен отбор. Разполагат с интересни балкански играчи... Не са никак лоши. Различни от българските футболисти“, добави сръбският специалист.

„Няма значение срещу кой ще играем в полуфиналите – Етър или Ботев (Враца). Важното е ние какво играем, какво ще покажем. Защото футболистите ги имаме, но не и играта. Проблемът е психологически. Но май трябва да извикаме не психолог, а психиатър. Ако той се справи с нас, тогава е възможно да спечелим. Този мач с Локомотив (Пловдив) ни е много важен. Ще ни даде увереност преди баражите. Там вече дано всички да са здрави и да се стягаме“, завърши наставникът на „белите“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019