Петима нови футболисти бяха представени като нови попълнения на Славия. Това стана преди първата тренировка на "белите" за зимната подготовка. Владислав Романов, Владислав Златинов, Рамазан Бишевич, Милан Ставрич и Янко Сандански позираха с бели шалчета заедно с наставника Мартин Кушев.

Младежкият национал Георги Пашов пък минава медицински прегледи и все още няма подписан договор с клуба.

Кушев обяви, че очаква още поне двама чужденци, които ще бъдат изпробвани по време на лагера в Турция през февруари.

На "Овча Купел" трябваше да се яви и френски футболист - 25-годишният Кевин Парианте. Кушев обаче каза, че той е отказал, тъй като имал проблеми и не може да пристигне в България.

"Търсим футболисти на още два поста - ляв защитник и външен халф", поясни треньорът на Славия.

"Пожелавам си повече успехи през новата година. Целта ни е да заемем едно от първите три места в "А" група. Най-важното е да сме живи и здрави. Ще се стремим да подобрим играта си от есента. Ако има оферта за някой футболист, сме готови да се разделим. На този етап обаче това е групата, с която ще работим. На лагера в Турция ще изпробваме две-три момчета. Става въпрос за чужденци. Не съм запознат дали има интерес от страна на ЦСКА към Даниел Златков", сподели Кушев.

Наставникът обяви и програмата за подготовка през зимата. В четвъртък "белите" заминават на първия си лагер в Сандански, за който са предвидени две контроли. На 22 януари с Малеш (Микрево) и на 27-и с Банско. На 3 или 4 февруари Славия лети за турския курорт Анталия, където ще има още 6 проверки. Засега сигурни са мачовете с черногорския Будочност и руския Краснодар.