Голямата звезда на Славия Жереми Манзоро по всяка вероятност ще напусне отбора след Нова година. Това разкри пред "Стандарт" босът на "белите" Венцеслав Стефанов.

"Той очакваше трансфер това лято. И бе разочарован, когато не се получи. При първата оферта, която бе сериозна, мениджърът му постави условия като за Лео Меси. Второто предложение обаче не бе толкова хубаво. Но най-вероятно зимата ще се разделим с него", заяви Стефанов. Той коментира и нападките към Славия, които се вихрят цяла седмица. "Какво да говоря? Не искам да падам на нивото на някои хора. Притеснявайте се, добре сме си.

Камбуров? Ами всяко неговото единоборство е фаул. Непрекъснато играе с лакти. Нека да гледаме записи. Реферите не ни помагат. Вижте дербито с "Левски". А когато Локомотив игра с отбора от "Герена" защо не изрева до небето от рефера. А сега, седмица преди двубоя с нас говорят. Не е сериозно", каза босът.

В него има леко притеснения за мача за купата на България срещу Спартак (Плевен). "Дано не подценят мача момчетата. Не съм говорил с тях на тази тема, те все пак са професионалисти", добави Стефанов.

Треньорът на "белите" Иван Колев пък вече е оздравял и готов за битка. "Оказа се, че ме е хванал някакъв вирус, а не - хранително натравяне. Живко Атанасов, който също страдаше от това, се оправи. Ще може да играе за купата", добави Колев. Под въпрос за Емил Мартинов и Матийо Мансе.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016