Селекцията на Славия през зимната пауза ще бъде насочена към чужденци. Това призна президентът на "белите" Венцеслав Стефанов. Според боса "белите" се нуждаят от хора на всички постове.

„Трябват ни футболисти на всички постове. Тази зима обаче селекцията ни ще е предимно от чужденци, тъй като от „А" група играчи се взимат по-трудно", заяви пред „Меридиан Мач" Стефанов.

„Момчетата ще идват на проби. Вече сме провели разговори и след Нова година те ще се присъединят към нас. След това вече спортно-техническото ръководство ще реши кой да остане и кой да си тръгне", допълни той.

„Какво да ви кажа за мача с Литекс (1:2). Играхме силно, направихме куп положения, които обаче за жалост пропуснахме. Заради това в момента сме в това незавидно положение. Многото пропуски са слънце, което не ни грее", каза още Стефанов.

„Следващите два мача - срещу Любимец и Черноморец, са много важни за нас. В тях ще се види кои футболисти ще останат и с кои ще се разделим", заяви президентът на Славия.

Венци Стефанов призна, че Славия може да продаде някои от основните си футболисти като Стефан Велков и Радослав Димитров. „Ако дойде оферта, която да ни задоволява - както нас, така и самия футболист, сме готови да продадем всеки , завърши президентът на Славия.