ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Славия подписа с двама нови футболисти. В последните дни от зимния трансферен прозорец “белите” се подсилиха с Ивайло Марков и Исак Соле, информираха от клуба в официалния си сайт.

Договорите и на двамата са за 2,5 години.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Марков, който е юноша на Славия, ще подсили лявата зона на защитата, докато Соле се подвизава като дефанзивен и офанзивен полузащитник. Преди дни БЛИЦ първи съобщи, че "белите" са одобрили чужденеца, който е национал на Централноафриканската република.

26-годишният Ивайло Марков за последно игра в Румъния за УТА Арад, с който се раздели в края на декември и стана свободен агент. Софиянецът е носил екипите още на Сливнишки герой, Локомотив (Пловдив), Царско село, Дунав, Черно море, Апоел (Хадера) и Подбескидзе (Биелско-Бяла, Полша).

На 27 март 2023 г. Марков дебютира за националния отбор на България при загубата с 0:3 като гост на Унгария в европейска квалификация. Дни по-рано той изненадващо беше обявен сред повиканите играчи от тогавашния селекционер Младен Кръстаич.

"Ръководството на клуба и треньорският щаб пожелават на двамата успешни игри и много положителни емоции с бялата фланелка", написаха от Славия. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!