Отрезвителният шамар относно нивото на клубния ни футбол, който нанесе Базел на ЦСКА онзи ден, ще има сериозни последствия в Борисовата градина, информира "Тема Спорт".

През зимата "червените" ще се разделят с един отбор футболисти, които така и не са успели да спечелят доверието на треньора Любослав Пенев. Първоначално бе предвидено тима да напуснат четирима или шестима играчи, но слабото представяне на състава напоследък е предизвестило в отрицателна посока съдбата на още от армейците. Ръководството на клуба ще търси различни варианти, за да се раздели възможно най-безболезнено с ненужните още през декември и януари.

Прекроеният отбор, който ще готви Любо Пенев за пролетния дял на първенството, обаче логично изисква и солидни нови попълнения. Според запознати този път селекцията на ЦСКА ще бъде насочена и към поне трима класни чужденци. Единият от тях по предварителни данни ще е известен централен нападател. Привличането на бъдещите звезди на "червените" ще е доста мащабно с оглед на нуждите на спортно-техническия щаб. Естествено, от България трансфери на "Армията" почти сигурно ще реализират най-апетитните хапки в "А" група. /БЛИЦ