Ситуацията в Левски е доста неясна, но от клуба явно мислят за бъдещето и наблюдават играчи, с които да се подсилят. Един от тях е синът на белгийската легенда Марк Вилмотс - Мартен.

Според медии в Белгия, от Левски са пратили съгледвачи на мачовете на словенския Триглав, където играе халфът. "Сините" са били впечатлени от предстването му. Мартен бе в основата на успехите над Рудар с 3:0 и Олимпия (Любляна) с 2:0.

"Повече от успешен старт за Мартен Вилмотс в Триглав. Той подписа договор само за шест месеца и лятото ще бъде свободен. А заради силните му изяви, вече е в полезрението на българския Левски, както и на два белгийски клуба", пишат в родината му.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Роденият през 1999 година Вилмотс има мачове за юношеския национален отбор на Белгия. Баща му Марк бележеше голове за Стандарт Лиеж, Шалке и Бордо, а в националния отбор записа 70 мача с 28 гола.

Левски има опит със синовете на именити футболисти. Преди време на "Герена" игра Ривалдиньо, който е син на бразилската легенда Ривалдо. Престоят му обаче не се запомни с нищо добро.


Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020