Сливен освободи защитника Александър Горанов, който дойде под Сините камъни от разпадналия се Ком-Миньор (Берковица). Бранителят заедно с още няколко от съотборниците си във втородивизионния тим започнаха подготовка с "войводите" преди месец.

Горанов си тръгна от Сливен, но в отбора засега остават Дилян Колев, Стайко Стойчев и Георги Недялков. Триото от Ком-Миньор все още не е подписало договори с "войводите".

Към подготовката на Сливен се присъедини Георги Хашев. Защитникът е собственост на Берое, а тази зима бе на проби в Несебър. Хашев обаче не впечатли край морето и бе отпратен. Преди това пък старозагорци го бяха преотстъпили да се обиграва в Миньор (Раднево), който вече не съществува.

Сливен търси опитен централен нападател, тъй като в атаката старши треньорът Димчо Ненов не разполага с много опции. Спецът не остана особено доволен от агресивността на отбора си в атака при вчерашното равенство 1:1 с Черноморец (Поморие).

Следващата проверка на "войводите" е в събота срещу Несебър. Мачът ще се играе под Сините камъни от 14:00 часа. Очаква се след тази контрола да бъдат освободени още няколко играчи от многото, които карат проби в тима. /БЛИЦ