Футболисти срещу фенове на Сливен завършиха при резултат 4:4 първия по рода си мач, провел се днес на тренировъчното игрище на "Хаджи Димитър". В ролята на главен съдия влезе Дуци Симонович, а в игра се включиха абсолютно всички играчи от представителния тим на"войводите".

Професионалистите бързо взеха превес, като на два пъти излизаха напред в резултата с голове на Адриано Миранда. Лекото начало явно подведе Симонович, който се обърна към феновете с "Вие сте по-слаби и от нас" и извади от игра най-опасното си оръжие в мача Миранда.

Това подценяване изигра лоша шега на "войводите" и феновете успяха да обърнат резултата до 4:2. Пред угрозата от неочаквана загуба и притиснат от професионалистите, които на няколко пъти опитаха физическа саморазправа с него заради отсъдени фаулове в полза на феновете, в главно действащо лице на терена се превърна Симонович.

Реферът отмени редовен гол на феновете, а впоследствие сам изпрати топката в тяхната мрежа и за всеобщо учудване зачете попадението на сметката на футболистите.

След края на срещата феновете решиха да не подават контестация до БФС за скандалното съдийство на Дуци Симонович, изпяха няколко песни на играчите и им пожелаха успех в неделното домакинство на ЦСКА. Срещата от 5-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа на стадион "Хаджи Димитър". /БЛИЦ