Треньорът на Черно море Никола Спасов е впечатлен от каращия проби Аней Ловречич и ще го задържи на "Тича". Словенският халф е демонстрирал отлични качества по време на тренировките на варненци и ще получи предложение за договор.

"Всяка тренировка е важна, за да взема решение за този футболист. Засега имам добри впечатления от него. На този етап няма да има други чужденци на проби. На практика ако привлечем Аней Ловречич селекцията може да се счита за приключила. Ако се случи нещо непредвидено може да мислим за други играчи. Но на този етап положението е такова. За мен имаме достатъчно футболисти, с които да влезем нормално в пролетния дял на първенството", каза Спасов.

"Искам да благодаря на футболистите, които със своето желание, с уменията си и с възможностите си са най-големите виновници за спечелването на двете купи. Благодаря и са собствениците на клуба, които толкова години правят всичко, за да работим спокойно и в крайна сметка да се представяме добре. Получихме много награди всички и сме безкрайно щастливи", сподели още треньорът на Черно море. 

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg