Усилен труд кипи на стадион "Локомотив" в Дряново. Започна пролетната реновация на съоръжението. Тя включва подсяване, дълбоко аериране и опесъчяване, както и торене. 

Община Дряново специално благодари за добрия жест на благородния съгражданин Дарин Маджаров и екипа на “Грийн Гейм” ООД София.

„Спортният комплекс в Дряново до края на месец април няма да се използва, като в края на март предстои косене и валиране на зеления килим”, съобщиха от клуба Никола Джелатов, Пламен Обрешков и Петър Генчев. 

С покана и на вниманието на всички професионални отбори, теренът ще бъде в отлично състояние и готов за провеждане на предсезонна подготовка, контролни срещи и детски турнири. Ръководството на Община Дряново и екипът на ФК Локомотив 1927 (Дряново) благодари за подкрепата своя съгражданин и възпитаник на дряновските "железничари" Дарин Маджаров за оказаната финансова помощ и дарение за реновация на стадиона в родния му град. "С благодарности за високия професионализъм на екипа “Грийн Гейм” ООД от София", добавиха кметът Трифон Пачев и председателят на Общински съвет-Дряново Тодор Георгиев, които правят всичко възможно "железничарите" бързо да се върнат в Северозападната трета лига.

 

 

Публикувахте от Blitz Sport в Сряда, 13 март 2024 г.