Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз промени часа на мача на ЦСКА срещу Черноморец. Двубоят от 17-тия кръг на “А” група е в неделя (10 март) от 15:00 часа, а не както беше първоначално обявено – 15:45 часа. Промяната се налага по искане на БНТ. СТК  потвърди, че "Левски" ще приема съперниците си през пролетта на ремонтиращия се стадион "Георги Аспарухов".

Решения на СТК от 7 март

СПИРА от участие в „Б” ФГ ПФК ”Сливен 2000” до картотекиране на необходимия брой професионални футболисти - на основание писмо от ПФК ”Сливен 2000” за невъзможност да осигурят необходимия минимум от 7 професионални футболисти, поради което срещата от ХV –ти кръг на „Б” ФГ ПФК „Спартак” Вн – ОФК „Сливен” няма да се проведе с произтичащите от това последствия.

По искане на БНТ срещата от ХVІІ-ти кръг"NEWS7 футболно първенство" „А” ФГ - между отборите на ЦСКА и Черноморец, ще се играе по програма на 10.03 (неделя) от 15.00 часа, вместо от 15.45 часа.

На основание представен протокол от общинската комисия, утвърждава стадион „Георги Аспарухов” за провеждане на домакинските срещи на “Левски” за пролетен полусезон на 2012/13 "NEWS7 футболно първенство".