Съдийската комисия към БФС смени съдийската бригада за мача от турнира за Купата на България между Етър и Нефтохимик. Срещата е на 24 ноември (четвъртък) от 13:30 часа на стадион "Ивайло" и ще бъде предавана директно по Филм+ за абонатите на "Булсатком".

Първоначално за рефер на двубоя беше назначен международният арбитър Станислав Тодоров. Оказа се обаче, че именно международният съдия от Шумен ще ръководи Спартак (Варна) - Нефтохимик тази неделя от първенството в Източната "Б" група. Така на Тодоров щяха да се съберат 2 мача на "шейховете" в рамките само на няколко дни. Поради тази причина Съдийската комисия взе решение да прати на стадион "Ивайло" рефери от Сливен. Главен рефер на двубоя ще бъде Атанас Димитров с асистенти Валентин Добрев и Антон Георгиев и четвърти съдия Валентин Станчев.

Четворката от Сливен първо получи наряд за друг 1/16-финал - Добруджа - Несебър. Сега обаче става ясно, че срещата в Добрич ще бъде ръководена от Станислав Тодоров, на когото ще асистират Мартин Димитров от Шумен и Венцислав Банчев от Ловеч, а четвърти съдия ще бъде Ивайло Петров от Ловеч.