Премиерът Бойко Борисов игра вчера за своя тим Витоша (Бистрица) при победата с 3:0 над “Ботев” (Ихтиман) от шампионата на Югозападната „В” група. Премиерът пристигна в последния момент, наложи се президентът на клуба Славчо Галев да прави промяна в тимовия лист. Настана страшна суматоха, тъй като се оказа, че екипът на премиера с №13 е изчезнал. Борисов обаче нахлузи този с №14 и изведе бистричани на терена. Той игра като централен нападател. Честта да го пази се падна на футболист от Ихтиман с прическа като петльов гребен. Момчето първо се смути, но Бойко го окуражи да влиза по-смело.

В крайна сметка премиерът успя да направи доста финтове през отбраната на Ихтиман, но не вкара гол. Бойко Борисов изпълни пряк свободен удар през първата част, но топката срещна главата на един от защитниците в стената. През второто полувреме направи няколко центрирания от ъглов, пусна и 3-4 добри паса към нападателите, но те ги проиграха.

В 15-ата минута Терзийски от 25 метра със силен удар отбеляза гол за 1:0. В 48-ата минута юношата на “Левски” Димитър Кръстев от границата на наказателното поле отбеляза втори гол. В 75-ата минута Димитров от гостите си отбеляза автогол за крайното 3:0 в полза на Витоша (Бистрица)./БЛИЦ