Набелязаният за освобождаване от Локомотив (София) Искрен Писаров все пак ще остане в отбора. Крилото бе в списъка за гонене заедно с черногорския защитник Милан Йованович, нападателя Крум Бибишков и халфа Даниел Гаджев.

За Писаров, който кара втори период в „Надежда", все пак решението било променено и той почти сигурно ще пътува с „железничарите" за втория подготвителен лагер. Стефан Генов ще подготвя футболистите си в Турция от 4 до 15 февруари.

Наставникът днес ще определи групата, с която ще пътува за южната ни съседка. Очаква се в нея да попаднат халфовете Даниел Генов и Иво Иванов. Първият тренира с Локо (Сф) почти от началото на подготовката и вече отбеляза 3 гола в контролите. Генов обаче все още може да си уреди трансфер в чужбина, а към него интерес има и от друг български отбор.

Халфът Иво Иванов бе изпробван в проверката със Сливнишки герой, в която се представи на добро ниво и се очаква да си издейства договор с бившия си клуб, след като през есента напусна Любимец и стана свободен агент.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA