Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев обяви, че неговият отбор ще търси задължителна победа в предстоящия мач с Черно море от втория кръг на “А” група.
 
"Мачът с Черно Море трябва да го спечелим на живот и смърт. Днес направихме разбор на играта на съперника. Припомних им всичко, което преживяхме последно във Варна - грубостите, помощта от съдийската тройка и тук няма да имаме друга възможност освен да бием", заяви Бонев.
 
"Ще се отнесем с нужното уважение към Марио Жардел. Не знам в какво състояние е, но имаме защитници, които смятам, че могат да се справят успешно. Лошото е, че още има футболисти, които не могат да се сработят с останалите - знаете колко много нови играчи имаме”, допълни Зума.
 
“Проблеми има единствено с Базил дьо Карвальо, който е с опласвания от болки аддукторите. Докторът е взел мерки и най-вероятно ще е излекуван до мача. Красен Трифонов, който през миналата седмица разтегна вътрешни връзки, все още е в специална лонгета”, обяви треньорът на “смърфовете”.
 
“Направихме грешна стъпка с Видима Раковкси, която доведе до падане на самочувствието на много от състезателите. Причините са главно в подценяването на съперника. Сигурно и аз съм изиграл негативна роля, тъй като в разбора казах, че победа с по-малко от 3 гола ще е равна на загуба. Повлия и голямата жега в Севлиево. Един пожарникар, който влиза в огъня, припадна - представете си на футболистите какво им е било. Но този мач е в историята", завърши Бонев./БЛИЦ