Полицаи са използвали оръжието си при екшъна на плажа в Несебър, където вчера се млатиха фенове на Нефтохимик и Берое. Схватката се състоя преди мача между двата отбора, който "шейховете" спечелиха с 1:0, а както вече стана ясно 16 са пострадалите.

След боя с бухалки и други предмети четирима бяха откарани с комоцио в бургаската болница. Един от участниците в мелето е със счупено чене, а други 11 - с прорезни рани.

Сайтът ultras-bulgaria разпространи снимки от мелето със следния текст:

Близо 60 фенове на Берое отиват на плажа в Несебър, където в момента Нефтохимик домакинства. Там те забелязват група от около 25 привърженици от Бургас.

След кратка размяна на думи, политат няколко факли, а двете групи тръгват една към друга. От Берое, участие в боя взимат не повече от 40 от присъстващите.

Схватката продължава около 2 минути, преди да дойде полиция, на които служители се е наложило да използват оръжие, за да прекратят сбиването.

В резултат на случилото се, на 6 момчета е оказана медицинска помощ, като само един от тях е бил привърженик на Берое.

Хубавото, от думите на фен на Берое, който изпрати и снимките е, че през цялото време никой не е побягнал, а накрая дори е имало и хора, които са се ръкостискали. По време на мача, запалянковци на Берое остават извън стадиона, заради високата цена на билетите и многото полицията, която е чакала на входа.

00000_boi.jpg


00000_boi1.jpg

00000_boi3.jpg

00000_boi4.jpg


00000_boi5.jpg